Les Nits de l’Art crea abonaments per a concerts

La productora gavanenca Les Nits de l’Art ha creat una atractiva fórmula d’abonaments per poder fer més econòmiques, i fins i tot gratuïtes, les entrades a molts concerts.

Ofereixen abonaments limitats a un preu de 90 euros que inclouen sis concerts gratuïts a l’any dels organitzats per Les Nits de l’Art i el 50% de descompte a la resta.

També s’oferten, a meitat de preu, les actuacions dels festivals Acròbates i Barnasans i altres concerts que no estiguin organitzats específicament per la productora, especialitzada en cantautors.

De moment Les Nits de L’Art ja té tancades 13 actuacions aquest any, d’entre les quals destaquen l’homenatge a Antonio Vega que es farà aquest divendres al Teatre Joventut. També hi ha previstos els concerts de Dani Flaco i de Coque Malla, entre d’altres.

Facilitar l’accés a la cultura

Segons el director de Les Nits de l’Art, Rubén Martínez, “si t’agrada anar a concerts i ho fas sovint, aquesta és una bona oportunitat perquè amb l’abonament ets pots estalviar fins a 300 euros”.

“Amb la crisi que estem passant crec que és molt important facilitar tant com sigui possible l’accés a les activitats culturals”, ha afegit Martínez

Dins el web de les Nits de l’Art (www.lesnitsdelart.net) es pot fer efectiu aquest abonament anual o semestral. Val a dir, que aquests abonaments són limitats i es pot gaudir dels seus avantatges des de l’endemà mateix del seu pagament.

L’aforament dels concerts és limitats, però els qui disposin d’abonament rebran la informació de les actuacions un parell de dies abans perquè puguin reservar les entrades sense problemes.

Redacció | Foto: Dani Flaco (Arxiu)  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix