Pintura corporal sobre la salut mamària i prevenció del càncer al Prat

L'artista Zinteta impartirà cursos els dies 4 i 6 de setembre

L’Ajuntament del Prat organitza demà i dijous 6 de setembre una sèrie d’actes festius i lúdics entre els quals destaquen els tallers de pintura corporal ‘Cuida-te-les’, en el  marc de la commemoració del Dia de la Salut Mamària i la Prevenció del Càncer de Mama, que se celebra el mes d’octubre.

En diverses sessions, aquests tallers tenen com a objectiu reapropiar-se i tenir cura del cos com una forma més de salut, centrant-se en la salut mamària i la prevenció del càncer de mama. Els tallers s’han organitzat amb el suport de les entitats pratenques Junta Local AECC Catalunya Contra el Càncer i Areola Grup de suport a l’alletament matern i a la criança. 

Captura de pantalla 2018 09 03 a las 16.18.50

Captura de pantalla 2018 09 03 a las 16.18.19

Els tallers consisteixen a aplicar aquestes tècniques de pintura corporal als pits de les participants. Els seus responsables volen posar l’accent en que aquesta acció artística vol promoure l’autoconeixement, però en cap cas substitueix les recomanacions mèdiques i protocols i proves diagnòstiques establertes per a la detecció precoç del càncer de mama.

Cinta Tort

Zinteta, nom artístic de Cinta Tort, serà l’encarregada d’impartir aquests tallers de pintura corporal. L’artista va donar-se a conèixer amb el projecte #ManchoYNoMeDoyAsco, una sèrie de fotografies que va difondre per xarxes socials i ràpidament es van fer virals, en les quals reivindicava la menstruació femenina fugint de tabús. "Volia ajudar a normalitzar un procés absolutament quotidià i normal, així que vaig posar-me a pintar sense saber ben bé on em portarien els meus dibuixos...”, explica Zinteta.  

Redacció / Fotos: Zinteta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix