Sant Feliu es prepara per rebre grups de nens cantaires

Participaran en un concert a la Catedral de Sant Llorenç i en el LXII Congrés Internacional de Barcelona

El proper 12 de juliol, l'associació de Sant Feliu de Llobregat, Calaix de Sastre, juntament amb la Parròquia de Sant Llorenç ha organitzat el concert dels grups de joves cantaires de les corals de pueri cantores Goooiovani Cantori, d'Alemanya; Les Petits Chanteurs de Bèlgica i Les Rossignolets d'Arlon, Bèlgica. L'actuació la faran a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, a les 20h.

3101489079 1 3 dbLu8sYo

Congrés

Aquesta actuació s'emmarca en el Congrés Internacional de Pueri Cantores, nens cantaires en llatí, que se celebra de l'11 al 15 de juliol a Barcelona. Es tracta d'una celebració mundial que es fa cada dos anys en un punt del planeta diferent i que enguany organitza la Federació Catalana de Pueri Cantores. Aplegarà a 4.000 infants cantaires procedents de tot el món que durant cinc dies oferiran concerts en diverses esglésies de la ciutat i actes en punts emblemàtics de Barcelona.

shapeimage 1

Actualment, la Federació de Pueri Cantores està formada per centenars de corals. La seva tasca principal és el cant litúrgic, i els valors cristians constitueixen la base de la vida i la conducta dels membres. La Federació és present en 35 països i mobilitza prop de 40.000 joves i infants.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix