Israel Solà, guardonat als Premis Max de les Arts Escèniques

El valliranenc va aconseguir un premi a la categoria d’espectacle revelació per Fairfly

El valliranenc, Israel Solà, va ser un dels grans triomfadors, conjuntament amb la companyia “La Calòrica” i l’autor Joan Yago, en els Premis Max de les Arts Escèniques, que organitza la Societat General d’Autors i Editors (SGAE). L’espectacle, dirigit per l’Israel Solà, va obtenir dos premis al de millor espectacle revelació per Fairfly i al d’autor revelació per a Joan Yago. La gala de la XXI edició dels Premis Max es va fer el passat 18 de juny a Sevilla, a l’espai cultural Cartuja Center. En aquesta edició dels Premis Max hi van concórrer un total de 395 espectacles, dels quals 137 van passar a ser candidats i 38 en van ser finalistes.

fairflylavillarroel.1

Cal recordar que Israel Solà va formar part durant uns anys del Grup de Teatre del Casino Valliranenc. En la fotografia que acompanya la notícia el veiem en la seva darrera aportació al grup a la representació de “La Flama de Talia” en l’homenatge que va fer el grup a Antònia Bonilla qui fou directora de l’Israel en diferents ocasions.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix