Latre presenta ‘Yes, We Spain, is different’ a Gavà

El showman Carlos Latre presentarà el dissabte 21 de gener a Gavà el seu nou espectacle Yes, We Spain, is different, una peça d'humor esbojarrat amb què la ciutat encetarà la nova programació de l’Espai Maragall.

La funció serà presentada en primícia, ja que a Gavà es podrà veure abans de la seva estrena oficial, han explicat fonts municipals aquest dijous.

Latre portarà de gira el seu espectable per Espanya una setmana després, a partir del 27 de gener.

Yes, We Spain, is different és un show de 90 minuts de durada amb música, coreografies i una història surrealista, en què Carlos Latre és capaç d’ imitar més de 70 personatges.

Argument surrealista

La nova proposta de Latre suposa anar un pas més enllà de l’exitós "Yes We Spain", que va passar per Gavà l’any passat, i que parteix del canvi de govern a Espanya i del descobriment d’un gran secret.

Així, Mariano Rajoy, en arribar a la Moncloa, se n’adona que el seu predecessor, Zapatero li ha venut el país a Alemanya i que el contracte venç en uns dies.

A partir d’aquí, l'equip de govern popular decideix donar un cop d'efecte i portar al president dels Estats Units, Barack Obama, a Espanya per aconseguir el suport internacional necessari. La solució però, no serà tan fàcil, perquè no tots treballaran en la mateixa direcció.

La funció a l’Espai Maragall de Gavà tindrà lloc el proper 21 de gener, a les 20 hores. El preu de l’entrada és de 10 euros.

H. Marín | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix