Sant Joan Despí se suma dissabte a la Nit dels Museus

Es podrà visitar lliurament Can Negre i la Torre de la Creu on se celebraran diverses activitats culturals

Sant Joan Despí se suma, aquest 19 de maig, a la Nit dels Museus, una iniciativa plena de propostes que permetrà gaudir de diferents espais culturals durant tota una nit. El Centre Jujol-Can Negre i la Torre de la Creu seran els protagonistes de la Nit dels Museus 2018 al municipi baixllobregatí, per segon any consecutiu.

Teatre i concert

D'aquesta forma, el dissabte 19 de maig, de les 19 hores a la 1 de la matinada, es podrà visitar lliurement el Centre Jujol-Can Negre i admirar una de les joies del patrimoni modernista de Sant Joan Despí, obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol. Can Negre també ha organitzat una visita teatralitzada de la mà del personatge de Josep Maria Jujol i de l'Engràcia, dona de Pere Negre qui va encarregar la reforma de l'edifici a Jujol. Tots dos personatges descobriran els espais d'aquesta arquitectura i detalls de la història de Sant Joan Despí. I a les 23 hores, Can Negre acollirà un concert modernista, a càrrec d'A singer of songs.

YO9B8819

Escape Room

La Torre de la Creu, un altre edifici obra de Josep Maria Jujol, també se suma a la Nit dels Museus amb una activitat ben original: un escape room perquè els participants resolguin enigmes i descobreixin els misteris de la torre.

jujol santjoandespi torredelacreu 5750

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa emmarcada en la celebració del Dia Internacional dels Museus, per tal de posar en valor la importància dels espais museístics per a l'educació, la formació i la transmissió del coneixement. Enguany hi participen més de 4.000 museus de tot Europa.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix