L’obra de l’artista Grau-Garriga s’exposa a Sant Boi

La mostra presenta una vintena d’obres de gran format que corresponen a diferents etapes del mestre del tèxtil

L’exposició 'Grau-Garriga. Tèxtil' s’instal·larà a partir d’aquest dijous al vespre al Centre d’Art Can Castells de Sant Boi de Llobregat.

La mostra presenta una vintena d’obres de gran format que corresponen a diferents etapes del mestre del tèxtil, mort el passat estiu a França als 82 anys d’edat, considerat com un referent plàstic a Espanya i el creador de la tapisseria contemporània.

L’exposició, patrocinada per l’Obra Social de Caixa Penedès, ha passat recentment per l’Aula de Cultura de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès i el Museu del Tapís de Sant Cugat del Vallès. A Sant Boi s’estarà fins al 25 de febrer.

Tapissos i pintures integren el contingut de la mostra, amb el tèxtil sempre com a element principal.

L’acte d’estrena de la mostra serà aquest dijous a les 19 hores, i comptarà amb la presència de l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch; el director general de Caixa Penedès, Ricard Banquells, i el galerista Josep Canals.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix