Cornellà acollirà activitats per fomentar la cultura de la pau

Moltes de les activitats estan centrades en el món educatiu i a les biblioteques de la ciutat.

Durant els mesos de gener i febrer Cornellà de Llobregat acull diverses activitats dins el cicle ‘Entre tots construïm la Pau 2012’, amb l'objectiu de fomentar la cultura de la pau i la no violència. Des del 13 de gener s'inicien activitats com l'exposició i xerrada "dolç, amarg, suau... La vida dels refugiats sahrauís als campaments d'Algèria", que es realitza a l'institut Miquel Martí i Pol, o l'activitat "Paraigües per la Pau", que implica la pintura i la decoració de paraigües per mostrar missatges per la pau des de la perspectiva dels infants i joves, als esplais de la ciutat, i que culminarà el 4 de febrer amb una festa a la plaça de Catalunya.

El cicle està organitzat per l'Ajuntament de Cornellà a través del Punt de Solidaritat i els centres escolars: Els Pins, L'Areny, Betània, Mare de Deu de Montserrat, Martinet, Torre de la Miranda, Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Santa Eulàlia; i els Instituts Miquel Martí i Pol, Maria Aurèlia Capmany i Esteve Terradas i Illa; a més de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i IRENIA i hi col·laboren: AMPA Escola Anselm Clavé, Espai Jove Sant Ildefons, Espai Jove Riera Centre, CIJ Mowgli, CEIJ Gavina, CIJ Sanfeliu-Sant Ildefons, Mijac Els Esquirols, Grup d'Esplai Vol i Vol, Esplai Fontsanta i IEFC (Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya).

Redacció - AC / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix