Inscripcions obertes per a la Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós

El període establert és fins al proper 30 de juny a la pàgina web dels museus locals

Des del passat 1 de maig ja es poden fer les inscripcions per participar en la dinovena edició de la Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, que estarà dedicat a la ceràmica creativa. La inscripció estarà oberta fins al 30 de juny a la pàgina web dels Museus del municipi baixllobregatí. L’edició d’enguany lliurarà els seus premis el 25 d'octubre i l'exposició de les peces seleccionades i guanyadores serà al museu Can Tinturé d'Esplugues del 25 d'octubre al 13 de gener del 2019. Aquesta edició vol consolidar la seva dimensió internacional i alhora impulsar la presència de la ceràmica local, així com continuar amb el foment de la creació ceràmica i el suport a nous artistes.

alos ceramica 2

Anterior edició

El 2016 s'hi van inscriure 114 artistes ceramistes d'arreu del món amb 232 obres i les inscripcions van augmentar un 56% respecte a l'edició del 2014. La participació internacional també va créixer un 72%.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix