Sant Joan Despí repartirà 10.500 plantes en tots els barris

L’Ajuntament vol donar la benvinguda a la primavera i potenciar el comerç local amb aquesta iniciativa

Sant Joan Despí es tornarà a omplir de flors i plantes per celebrar l'arribada de la primavera. Els dies 19 i 20 d'abril, l'Ajuntament obsequiarà amb plantes decoratives i aromàtiques les persones que facin les seves compres a les botigues de la ciutat. La campanya vol convidar la ciutadania a decorar casa seva amb plantes i alhora es dona suport al comerç local, ja que per obtenir-les caldrà anar als punts de distribució amb un val repartit a les bústies de la ciutat i amb dos tiquets de compra en comerços locals. Regalar flors i plantes a la ciutadania és una tradició que recorda el compromís de la ciutat amb la natura, el medi ambient i el comerç local. Alhora, vol contribuir a omplir de verd els balcons, patis i terrasses de Sant Joan Despí.

Enguany es repartiran 10.500 unitats de geranis (7.000); de clavells (2.500) i de menta (1.000) que es distribuiran els dies 19 i 20 d'abril a tots els barris de Sant Joan Despí.

Punts de distribució de les plantes

LES PLANES: plaça d'Antonio Machado, dijous 19 i divendres 20 d'abril, d'11 a 20 hores

RESIDENCIAL SANT JOAN: plaça de l'Estatut, dijous 19 d'abril, de 16.30 a 20 hores

CENTRE: Plaça de l'Ermita, dijous 19 i divendres 20 d'abril, d'11 a 20 hores

PLA DEL VENT-TORREBLANCA: plaça de Maria Aurèlia Capmany, dijous 19 d'abril, de 16.30 a 20 hores

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix