Gavà celebrarà 30 anys de falles a la ciutat

La Casa de València ha preparat diverses activitats festives per als dies 13, 14 i 15 d’abril

La Casa de València de Gavà celebra enguany 30 anys de falles a la ciutat baixllobregatina. Com és tradició es plantarà a la plaça de Jaume Balmes el divendres 13 d’abril al matí, mentre que l’acte de presentació de les Falleres Majors tindrà lloc a les 20.30 hores a l’Espai Maragall i s’encabirà dins una gala commemorativa especial per a commemorar l’aniversari. Tot seguit, es farà el típic sopar de plantà.

Activitats

D’altra banda, dissabte 14 d’abril, es podrà passejar per la fira de productes artesans que s’ubicarà al llarg de l’avinguda Diagonal i de les actuacions que es faran per part de diferents associacions de la ciutat a la plaça de Jaume Balmes. A la tarda, a partir de les 18 hores, tindrà lloc a la tradicional desfilada de Moros i Cristians amb música valenciana i la participació de la Companyia General del Foc i un recorregut per la Rambla, el carrer Sant Pere. El seguici culminarà a la plaça de Jaume Balmes, indret on, a les 21 hores, es farà la sorollosa mascletà i, tot seguit, un sopar de germanor.

La Casa de Valencia celebra 30 anys de falles 696x464

Mentrestant, diumenge 15 d’abril, encara es podrà passejar per la fira comercial. A les 12.30 hores es farà la missa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats a l’església de Sant Pere mentre que, a partir del migdia, es podrà gaudir de diferents espectacles a la plaça de Jaume Balmes, indret on també es farà el típic dinar de falles. Les actuacions seguiran a la tarda i ja, en fer-se fosc, cap a les 21.30 hores, es procedirà a la Cremà del Ninot i al castell de focs d’artifici.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix