Ivet Duran guanya el Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda

L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc a la Sala Gòtica de Molins de Rei

 

La barcelonina Ivet Duran Boixadera, amb l’obra Alma Mater, ha sigut la guanyadora del primer premi en la 23a edició del Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda, organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei. El segon premi ha sigut per L’Alè, de Gemma Santaló Puig, i el tercer per Un funeral per a l’Olga Manakova, de Laura Rosich Mena. En aquesta 23ª edició s’han rebut un total de noranta-nou obres d’arreu del país, entre les quals s’han escollit les tretze obres finalistes i les tres guanyadores. El jurat del concurs estava format per Margarita Montserrat, Gloria Massana, Montserrat Canals, Vero Palasí, Aina Ibáñez, Laura Marín i Montserrat Cloquell, en qualitat de presidenta.

L’acte de lliurament va tenir lloc a la sala Gòtica i va comptar amb l’actuació de quatre alumnes de l’Escola Municipal de Música Julià Canals de Molins de Rei. També van estar presents l’alcalde, Joan Ramon Casals, Sílvia Guillén, presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones, i Laura Munt, regidora de Feminisme i Alliberament LGTBI.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix