Esplugues i Cornellà portaran la dansa a peu de carrer

La Quinzena pretén convertir-se en una trobada anual que serveixi per “aconseguir nous públics per a la dansa” i reivindicar l’àrea metropolitana com a “espai cultural”

La primera edició del festival Dansa, Quinzena Metropolitana omplirà durant tres setmanes, de l’1 al 18 de març, els teatres, sales, museus, places i estacions de metro de sis ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona amb més d’un centenar d’espectacles relacionats amb el ball i el moviment. El projecte neix com una iniciativa dels ajuntaments de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet, Cornellà i Esplugues, que posaran a disposició més de 35 espais d’aquestes ciutats amb l’objectiu de connectar l’àrea metropolitana a través de la dansa.

dansa 1

Trobada anual

La Quinzena pretén convertir-se en una trobada anual que serveixi per “aconseguir nous públics per a la dansa” i reivindicar l’àrea metropolitana com a “espai cultural”, ha explicat Francesc Casadesús, membre de la Comissió Artística del festival, formada per representants dels sis ajuntaments participants.

Amb l’objectiu d’arribar a un ventall de públic al més ampli possible, el festival metropolità s’ha organitzat en tres blocs: els espectacles que es realitzaran en sales i teatres, les actuacions gratuïtes i en llocs públics, i, finalment, la programació familiar, adreçada sobretot a atreure a un públic més jove.

dansa 2

Cloenda amb la participació del públic

El festival també convida al públic a participar, com a cloenda, en un espectacle de dansa col·lectiva al carrer: Tothom balla. Es tracta d'aprendre una coreografia de Toni Mira a través de vídeos explicatius i ballar-la tots plegats, a les sis ciutats, el dissabte 17 de març a les 12 hores.

.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix