“Los desheredados” guanya el Premi Gaudí al Millor Curtmetratge

La pratenca Laura Ferrés va recollir el guardó en un acte que es va celebrar a l’Auditori del Fòrum CCIB

El curtmetratge “Los desheredados”, amb guió i direcció de la pratenca Laura Ferrés i producció d’Inicia Films, va guanyar el Premi Gaudí al Millor Curtmetratge. La gala de la desena edició va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum CCIB i va estar dirigida per segon any per l’actor Lluís Danés. “Los desheredados” va haver de competir amb “Cunetas, “La inútil” i “les bones nenes”. “Tots els premis em fan molta il·usió, però aquest més perquè és a casa, i és gràcies als vots de molts professionals” va dir Laura Ferrés.

Captura de pantalla 2018 01 29 a las 08.39.07

Aquest film és un retrat del pare de la directora, que s’enfronta a la fi del negoci familiar. Pere Ferrés té 53 anys i està a càrrec d’una empresa d’autocars. La manca d’ingressos l’obliga a realitzar comiats de solter en els quals els clients solen destrossar el vehicle, però no està disposat a perdre la seva dignitat.

0001005370

El curt, que es va rodar al Prat de Llobregat gairebé en la seva totalitat, arribava a la gala dels Premis Gaudí amb l’aval de diversos premis entre els quals destaca el Premi Découverte Leica Cine, principal guardó de la categoria de curtmetratges del Festival de Cannes.

Redacció / Fotos: Premis Gaudí-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
189

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix