La Mostra VOC d’audiovisual en català arriba al Baix Llobregat

Es podrà veure a Sant Feliu, Sant Just Desvern, Molins de Rei i Esplugues de Llobregat

La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural, arriba a la nostra comarca on es donarà a conèixer el talent audiovisual català en uns guardons oberts al públic a través d’un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat.

En total s’han presentat 342 obres, de les quals, 331 curtmetratges i 11 de nous formats. D’aquestes propostes, 9 curtmetratges i 3 websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentades, formen part de la selecció final que podrà veure’s a 31 ubicacions diferents —cinemes, teatres, ateneus, etc.— en una única sessió de dues parts, la primera d'una hora i mitja i la segona d'una hora, amb un petit descans al mig. El resultat dels premis es donarà a conèixer dijous 1 de desembre en una festa a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

La Mostra VOC tindrà lloc a 31 espais diferents de 27 del territori. Al Baix Llobregat es podrà veure a Sant Feliu de Llobregat (23 de novembre, CineBaix, 19.30h), Esplugues de Llobregat (25 de novembre, edifici Cadí, 18h), Molins de Rei (25 de novembre, Joventut Catòlica-La Peni, 18h) i Sant Just Desvern (25 de novembre, Ateneu, 18h).

El projecte VOC, premis i mostra d’audiovisuals en català, impulsat per Òmnium Cultural, té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l’audiovisual i el cinema català, fomentant el coneixement de l’oferta en aquest idioma, ja sigui en versió original, subtitulada o doblada.

Redacció / Foto: VOC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix