Care Santos visitarà demà la Biblioteca de Cervelló

L’escriptora, guanyadora del Premi Nadal 2017, participarà en una tertúlia literària

Care Santos visitarà demà dijous 16 de novembre la Biblioteca de Cervelló per a participar en una tertúlia, a partir de les 19 hores, sobre una de les seves obres, Desig de xocolata, que va rebre el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull l’any 2014. Es tracta de la història de tres dones amb les quals el lector viatja durant més de tres segles d’història amb la xocolata com a fil conductor, des de la seva arribada a Europa fins als nostres dies.

Santos va néixer a Mataró l'any 1970 i amb només vuit anys ja va començar a escriure. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des de llavors, ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. La seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes.

A més de ser la guanyadora del Premi Nadal 2017 amb la novel·la Mitja vida, Care Santos ha obtingut els premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove —tot de literatura per a joves— i ha fet d'antòloga del llibre Un deu. Antologia del nou conte català. Recentment ha enllestit el seu primer text teatral, Truca abans d'entrar.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix