Cornellà celebrarà la diada de Santa Cecília amb música al carrer

Tres circuits per diferents barris de la ciutat permetran passejar acompanyats de diferents ritmes musicals del 17 al 26 de novembre

Cornellà de Llobregat s’omplirà de música per commemorar la diada de Santa Cecília, patrona de la música. Del 17 al 26 de novembre, una vintena d’artistes i grups portaran les seves notes a carrers, places i fins a nou espais d’actuació de la ciutat, amb presència de tots els estils musicals.

Diferents espais

La programació té el gruix els dies 17, 18 i 19 de novembre amb tres circuits, que permetran passejar d’un espai a un altre al ritme de la música. Divendres a la tarda, per Sant Ildefons hi haurà les actuacions d’Alex Bass (reggae), Blas Picón i Òscar Rabadán (blues) i de Lauren Nine (rap/soul/R&B). Dissabte a la tarda, en aquest cas al barri Centre, serà el torn del circuit protagonitzat per Nico Roig (cantautor folk), Holy Bouncer (rock) i el grup Bastante (indie). Finalment, diumenge al migdia, la música es traslladarà al barri del Pedró, amb les actuacions de Mazeyes (electrònica/fingerdrumming) i Tversky (electrònica/electrofunk).

alexbass

Totes aquestes actuacions gratuïtes tindran lloc en diferents espais de cada barri, i a més, estaran complementades per altres cites que s’incorporen a la programació de Santa Cecília a Cornellà: des de les actuacions d’alumnes de l’Escola de Música de la Societat Coral la Unió a la Rambla Anselm Clavé, la presència a les places i mercats municipals de La Sarau i dels Gaiters de l’ACG Rosalía de Castro, o un concert a La Factoria Musical, els bucs d’assaig municipals.

670 1298980455mishima016

coral nova

La setmana vinent, aquesta celebració musical conclourà amb un concert de Carla davant l’Escola Municipal de Música (dimecres 22, 17.30 hores), el doble concert de les corals Nova i Àuria davant de l’església de Santa Maria (diumenge 26, 13 hores), i el concert de Mishima (dissabte 25, 22 hores), inclòs dins de la programació de música i teatre Cornellà Escena.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix