La santboinana Ció Lerma guanya el Delta de Narrativa per a Dones

La santboinana Ció Lerma és la nova guanyadora del Premi Delta de Narrativa per a Dones, una iniciativa d’onze ajuntaments del Baix Llobregat per promoure la creativitat literària en clau femenina.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, va ser per a Annabel Cervantes, de Castelldefels, amb el relat Reflexos d’estiu.

La Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues va acollir dimecres al vespre el lliurament dels guardons, als que s’havien presentat 18 obres. Els premis, de convocatòria biennal, han arribat a la seva sisena edició.

“Món de les dones”

L’escriptora Rosa Regàs i l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, que formaven part del jurat, van presidir l’acte. Segons Regàs aquest premi “permet conèixer com veuen les dones el món de les dones. No és un coneixement científic, però sí poètic”.

Pilar Díaz va recordar que l’objectiu del Premi Delta és fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per dones. “Queden encara moltes pors a vèncer”, va dir al·ludint a fets com que l’autora de Harry Potter, Joanne Rowling, va ser requerida per l’editorial a signar el llibre amb les inicials JK per por que les vendes es ressentissin.

Redacció | Foto: LaPremsadelBaix
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix