Maria del Mar Bonet, cap de cartell del Festival de Músiques Amadeu Vives

El certamen de Collbató també comptarà amb El Cor País Meu i el concert-homenatge a càrrec de la soprano Anna Niebla i el pianista Juan Jurado

El II Festival de Músiques Amadeu Vives, que tindrà lloc a Collbató, del 17 al 19 de novembre, presentarà, com a cap de cartell, Maria del Mar Bonet, que oferirà un concert de celebració dels seus 50 anys sobre els escenaris el dissabte 18, a les 22 hores, al Casinet de Collbató. El programa d'aquesta segona edició del festival es completa amb propostes artístiques el divendres 17 i el diumenge 19 de novembre, totes elles amb entrada gratuïta, excepte el concert de Maria del Mar Bonet, on es demanarà una aportació d'1 euro per a La Marató de TV3.

Programació

Divendres, a les 17 hores, els alumnes de 4t de Primària de l'Escola La Salut oferiran la cantata "El retorn de l'Amadeu", dedicada a l'insigne músic collbatoní a qui es ret homenatge amb aquest festival. Dues hores després, a les 19 hores, al Casal de Cultura tindrà lloc la inauguració oficial del festival, amb la conferència "Amadeu Vives (1871-1932): l'home, el músic, el polític, el pensador, l'emprenedor... ", de la mà de la historiadora Assumpta Muset. A la inauguració també es lliuraran els premis del certamen de relats curts Amadeu Vives.A les 22 hores, el Cor País Meu oferirà l'espectacle "Exili, cançons en escena", amb paraules i cants que evoquen els sentiments d'aquells que van marxar i la lluita d'aquells que van resistir.

CPM Ulisses Salt

mariadelmarbonet 2

Dissabte, la cantant i compositora Maria del Mar Bonet presentarà el seu espectacle de celebració de 50 anys als escenaris en format de duet amb el músic Borja Penalba, a la guitarra i segones veus. L'actuació tindrà lloc al Casinet, a les 22 hores.

Diumenge a les 18 hores se celebrarà el concert-homenatge a Amadeu Vives a l'església de Sant Corneli, amb la soprano Anna Niebla i el pianista Juan Jurado. L'actuació constarà de dues parts. La primera, amb obres d'Eduard Toldrà, Enrique Granados i Frederic Mompou, i la segona, dedicada íntegrament a creacions d'Amadeu Vives.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix