Presentació del Tast d'Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa

S’han triat deu companyies de les 62 propostes que s’han rebut en l’edició d’enguany que se celebrarà a Sant Feliu

El proper dimecres 8 de novembre a les 17.30 h es presenta als jardins del Palau Falguera el 6è Tast d'Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa, que tindrà lloc el proper 18 de novembre a Sant Feliu. Enguany s'han rebut 62 propostes i d'elles s'han triat finalment 10 companyies: Teia Moner, El dit al nas, El Cau de l'Unicorn, Cia. Sabanni, Els contes de la Carla, Miscel·lània Teatre, El replà produccions, JAM, Circ Xic i La roda produccions. 

tast

Novetats

El 6è Tast d'Espectacles Familiars tindrà lloc el 18 de novembre a diversos espais del centre de la ciutat. Enguany incorpora com a novetat una gala de màgia, obres de microteatre i una sessió de converses breus entre programadors i companyies.

A la presentació s'explicarà en detall el programa d'espectacles i activitats paral·leles previstes en aquesta edició. L'acte comptarà amb la participació del Circ Xic, una de les companyies que participaran al Tast, així com de Ton Muntané i Dani Tomàs, que encetaran la presentació amb una mostra de l'espectacle que es podrà veure durant el Tast d'Espectacles Familiars. Hi assistiran també Lourdes Borrell, alcaldessa accidental; Manel Martínez, regidor de Cultura; Isabel Arias, presidenta de la Fundació Xarxa, i Joan Lorenzo, cap d'Àrea d'espectacles de Fundació Xarxa.  

 Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix