Torna la Setmana de la Ciència a Sant Joan Despí

Se celebrarà del 6 al 12 de novembre on es faran activitats per a tots els cicles educatius així com per a la ciutadania 

La ciència torna a Sant Joan Despí del 6 al 12 de novembre. Serà la tercera edició de la Setmana de la Ciència on se celebraran diverses activitats obertes a la població, però, sobretot, dedicades a l’aprenentatge i l’experimentació dels estudiants.

Aquest any, tots els cicles educatius (incloses les escoles bressol) faran activitats adaptades per descobrir com n’és d’important el coneixement científic. Totes les actuacions giraran al voltant de les branques més habituals en què es divideix la ciència: biologia, ciències de la Terra, matemàtiques, física, química i robòtica. Així, es faran activitats com una gimcana de matemàtiques, i aquest any, com a novetat, una de química; iniciació a la robòtica; un espectacle sobre la ciència divertida a càrrec de Clowntifics, etc. Tots els centres educatius des de les escoles bressol als instituts, s’han sumat a la Setmana de la Ciència.

ciencia robotica web

Però no només els escolars se submergiran en la ciència, sinó que l’Ajuntament també ha preparat un munt de propostes obertes a la participació de tothom. Xerrades sobre les emocions o l’Univers; una marató d’escacs o tallers de robòtica..., entre moltes altres propostes.

 Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix