Sant Joan Despí acull de nou el festival d'arquitectura 48H Open House

Durant el cap de setmana es podran visitar 10 espais, públics i privats, de manera lliure o bé a través de dos itineraris guiats

Aquest cap de setmana, 21 i 22 d'octubre, Sant Joan Despí participarà per tercer any consecutiu en el festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona, una cita anual amb el patrimoni que obre les portes d'espais que normalment no es poden visitar perquè la ciutadania els pugui conèixer. A Barcelona i les ciutats participants es podran visitar 220 espais públics i privats, 10 dels quals, a Sant Joan Despí.

img 4932

Les obres de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol tornaran a tenir un paper rellevant en les propostes a visitar a Sant Joan Despí, tant en les visites obertes com en les programades dins de l'Itinerari Jujol. Una de les novetats serà la inclusió d'un nou itinerari, el del Canal de la Infanta (actual passeig del Canal) que sortirà des del Centre Cívic Sant Pancraç fins a la fàbrica de cartró i a través de diferents parades en punts estratègics, posarà de manifest el que va significar aquest antic canal que transportava aigua fins Barcelona.

thumb img 4658 1024

Aquest any, els organitzadors han decidit incloure una nova secció, l'Open Kitchen que proposa la fusió de dues arts: l'arquitectura i la gastronomia a través de diferents activitats. A Sant Joan Despí el restaurant Follia se suma obrint-se a la visita el dissabte 21 (de 18 a 20 h) i el diumenge 22 (de 10 a 13 h).

En aquesta edició es podran visitar deu espais: Can Negre, la Torre de la Creu, la Torre Jujol, Casa Rovira, Can Maluquer, l'ermita del Bon Viatge, el restaurant Follia, Can Po Cardona, l'església de Sant Joan Baptista (només dins de l'itinerari Jujol) i la Ciutat Esportiva del FC Barcelona. Com en edicions anteriors, l'accés als equipaments serà lliure però en el cas dels itineraris Jujol i Canal de la Infanta cal fer inscripció al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Open House Gastronòmic

El sector de la restauració local també s'ha sumat a la proposta d'aquest cap de setmana i durant els dos dies del festival 16 restaurants faran menús especials Open House per ampliar el ventall de l'oferta als visitants que s'esperen tant de la ciutat com de municipis del voltant.

Consulteu aquest link per tenir més informació sobre les característiques dels edificis que es poden visitar:

http://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/sant-joan-despi

 

 Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix