La Mostra de Jazz Sant Boi arriba a la 26a edició

Enguany el certamen està dedicat a la veu i al saxo i se celebrarà del 20 d’octubre al 24 de novembre

Tot a punt per a la celebració de la XXVI Mostra de Jazz de Sant Boi del 20 d’octubre al 24 de novembre. Un certamen que serà el protagonista musical de la tardor a la ciutat. Enguany es fa un homenatge a la veu i al saxòfon. Després que l'any passat arribés al quart de segle, la mostra amplia l'oferta amb més espectacles musicals i activitats paral·leles.

En aquesta ocasió el certamen tornarà a comptar amb la veu de Charmin Michelle (17 de novembre, a Cal Ninyo), acompanyada del músic i saxofonista santboià Toni Solà. El saxo tenor de Harry Allen Quartet serà el convidat internacional (10 de novembre, al Casal de Camps Blancs).

Chuck Riggs Harry Allen Joel Forbes Bill Cunliffe 1 800x539

sola

A banda de sis concerts als casals, la programació inclou els dos espectacles musicals "There was a fiesta! at Carnegie Hall" (dia 12, a Can Massallera) i "Històries del Jazz" (dia 26, al Casal de Casablanca), al Casal de Casablanca que formen part de la Temporada d'Arts Escèniques.

La programació es completa amb activitats que volen fer arribar un coneixement més ampli del jazz al públic familiar. Com a preludi de la Mostra, el passat dia 14 van tenir lloc cercaviles dixieland, amb el grup Gumbo Jass Band, als mercats de la Muntanyeta i Ciutat Cooperativa. El dia 2 de novembre al Mercat de Torre de la Vila acollirà una altra cercavila. Així mateix, el 21 d'octubre, Spai Carioca organitza un concert de bossa-jazz a la plaça del Mercat Vell.

La Mostra de Jazz va néixer l'any 1992 per fer arribar aquest gènere musical a tots els públics. Des d'aleshores s'ha convertit en una cita musical molt esperada que ha sabut crear un públic fidel i entusiasta que omple cada edició els diferents auditoris de Sant Boi.

 Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix