Una firma del Prat porta una font al museu de l’aigua de Tòquio

L'empresa Canaletes hi aporta un model que destaca per un disseny innovador i una gran durabilitat

L’empresa amb seu al Prat de Llobregat Canaletas és present al 'Mineral water Museum' de Tòquio, primer museu relacionat amb l'aigua del Japó.

La firma de fabricació de fonts d'aigua aporta la seva font Sèrie 7 M-77 a la selecció del nou museu nipó.

Es tracta d'un model fabricat en acer inoxidable que es caracteritza pel seu elegant disseny i gran durabilitat.

"La societat japonesa, després del terrible terratrèmol del passat mes de març ha pres consciència de la importància que té l'aigua per a la nostra supervivència", ha explicat Jun Mayada, responsable del 'Mineral water Museum' de Tòquio.

"És bàsic tenir les eines apropiades per poder educar i sensibilitzar sobre aquesta causa a la societat en general i als nens en particular", ha afegit.

El museu, que ja està obert al públic, és el primer dedicat a l'aigua en tot Japó i ocupa una superfície d'aproximadament 1.000 metres quadrats.

Dins aquest espai, el 'Mineral water Museum' exhibirà fonts i articles relacionats amb l'aigua mineral de més de 30 països de tot el món.

Disseny únic

"Hem volgut comptar amb una font de Canaletas pel seu disseny únic i la seva aparença", argumenta Mayada sobre els motius que els van portar a triar-la.

"Per a Canaletas és molt important estar present en tot tipus de fòrums, esdeveniments i institucions que girin al voltant de la importància que té l'aigua", ha comentat, de la seva banda, Jordi Morera, director general de la firma catalana.

Canaletas factura el 30% de les vendes als mercats exteriors. Es tracta d’una empresa d'origen familiar fundada el 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i refredadors d'aigua.

Redacció | Foto: Canaletas
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix