Es presenta un nou cicle musical M’Clàssics

El cicle de concerts a Martorell dobla espectacles i potencia les veus

 

La nova temporada 2017-18 del cicle de concerts M’Clàssics a Martorell doblarà el número d’esdeveniments respecte a la programació del curs anterior i donarà molt de protagonisme a les veus. La cita, organitzada per les Joventuts Musicals de Martorell en col·laboració amb l’Ajuntament, oferirà 11 concerts, 2 espectacles infantils i la 2a edició del Concurs de Cant Josep Palet. L’entitat va presentar la temporada de concerts aquest dimarts a la Biblioteca Martorell.

M’Clàssics agermana la música clàssica amb el patrimoni local a través de concerts, espectacles i un concurs. El tret de sortida serà el 30 de setembre (19.00h, Escola Municipal de Música) amb el concert de la soprano Mercedes Gancedo, guanyadora del primer premi del Concurs de Cant Josep Palet de Martorell del passat març. El cicle continuarà amb 10 concerts més protagonitzats per la cantaora Mariola Membrives; les sopranos Catalina Paz i Alba Fernández; els tenors Pablo García López i César Cortés; la violí Anna Urpina i el clavecí i piano Dani Espasa; la pianista Cristina Naranjo i el viola Ashan Pillai.

maxresdefault 1

També inclourà una sessió d’òpera –amb La Serva Padrona– i el concert del Conjunt Atria, i dos espectacles infantils: Granados i l’Espurna de la Felicitat i Tututs! El segon concurs de Cant Josep Palet tindrà lloc entre els dies 8 i l’11 de març de 2018. Aquí es pot consultar la programació del cicle M’Clàssics 2017-18, amb els actes, les dates, horaris i indrets.

maxresdefault 2

El president de les Joventuts Musicals de Martorell, Aleix Palau, va destacar que “la programació té formats molt diferents, és de producció pròpia i dona molt de protagonisme a les veus, ja que actuaran 4 guanyadors del 1er Concurs de Cant Josep Palet”. Alhora, “incorporem dos espectacles infantils i una òpera amb orquestra a El Progrés que no es portava a aquest recinte des de fa unes quantes dècades, i començarem a recuperar òperes del martorellenc Leandre Sunyer que fa més de cent anys que no es representaven”.

Nou abonament

En paral·lel, s’ha creat un abonament per tota la temporada al preu de 15 euros pels menors de 25 anys; 25 euros els majors de 65 i persones en atur; 35 euros els majors de 25 i una quota familiar de 50 euros. Els abonaments ja es poden adquirir al web de les Joventuts Musicals o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix