L'Altaveu torna a convertir-se en un referent musical del país

Los Enemigos i The Flamin' Groovies van protagonitzar els concerts més multitudinaris d'aquesta edició

El Festival Altaveu va tancar la vint-i-novena edició amb un balanç molt satisfactori, després d'encetar una nova etapa que ha suposat l'estrena del periodista musical Jordi Turtós com a nou director artístic del festival i l'arribada d'un nou concepte de programació, orientat a la descoberta de bandes i intèrprets. Artistes que fan d'una creativitat fora de norma el mitjà per enderrocar fronteres entre estils i lliurar-se a una excitant exploració musical. En aquest sentit, els concerts d'Ala.ni, Marco Mezquida, Mariola Membrives, The Limiñanas, Kadhja Bonet, Joana Gomila o Omni han ofert grans moments d'inconformisme, qualitat i alta intensitat emocional. Per la seva banda, Los Enemigos i The Flamin' Groovies van protagonitzar els concerts més multitudinaris d'aquesta edició, demostrant perquè han esdevingut, cadascú a la seva manera, clàssics incontestables.

Amb aquesta filosofia de programació, l'Altaveu, a les portes del seu 30è aniversari, esdevé un referent dins del panorama de festivals del país com a punt de trobada d'experiències musicals úniques pel seu eclecticisme i el seu compromís creatiu.

L'Altaveu 2017 també destaca per haver sabut teixir complicitats amb els músics i operadors musicals santboians. La vitalitat de l'escena musical local ha estat capaç de donar forma a projectes tan singulars com l'espectacle Regira, que va aplegar sobre l'escenari de la plaça de l'Ajuntament a més de 80 artistes locals, o de nodrir de continguts diversos apartats de la programació (Altaveu en Família, converses, exposicions, documentals musicals, etc.) que han suposat que el festival s'obri a nous formats, espais i públics. A més a més, l'Altaveu Frontera, amb més d'un centenar de maquetes, ha mantingut el seu compromís amb les noves bandes emergents d'arreu.

 

Redacció / Foto: Altaveu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix