“Les escoles canten” aplegarà divendres prop de 500 escolars de Sant Feliu

Els alumnes interpretaran per darrera vegada "Rosa Joana i les set magnífiques", ja que l'ajuntament està treballant junt amb el músic, cantautor i actor, Joan Dausà una nova cantata

El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin acollirà prop de 500 alumnes de tercer i quart de primària de les escoles de Sant Feliu de Llobregat que participaran aquest divendres 26 de maig en una nova edició de "Les escoles canten", acte que permetrà als infants interpretar plegats la cantata infantil Rosa Joana i les set magnífiques. La cantata, basada en poemes de l'escriptora i poetessa santfeliuenca Joana Raspall, s'iniciarà a les 11 hores un acte obert a la ciutadania. La cantata està organitzada per l'Escola Municipal de Música i totes les escoles de Sant Feliu, amb la col·laboració del grup Dones amb Veu de l'Ateneu Santfeliuenc, els Voluntaris del Casal Municipal de Gent Gran, així com d'altres persones vinculades a la ciutat. 

Nova cantata

Aquesta serà la darrera ocasió que s'interpretarà aquesta cantata, ja que l'Ajuntament està treballant junt amb el músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà una nova cantata, basada també en poesies de Joana Raspall, però centrada en versos que parlen dels valors i l'expressió de sentiments. La nova cantata s'estrenarà el curs vinent.

Roses que canten

L'actuació s'iniciarà amb la narració del text de la cantata, de l'escriptor Miquel Desclot, gran coneixedor de l'obra de la Joana Raspall, i que serveix de fil conductor de les vuit cançons que interpretaran els alumnes. Les poesies seleccionades per a la cantata estan dedicades a les roses i a la natura en general. La música que permet arrodonir i enllaçar els textos és de Joan Josep Blay, professor de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu. 

La creació de la cantata Rosa Joana i les set magnífiques és una de les moltes accions que es van dur a terme amb motiu del centenari del naixement de l'escriptora i poetessa santfeliuenca, Joana Raspall, durant l'any 2013. Posteriorment es va editar un llibre i un CD de la cantata. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix