Sant Joan Despí ja prepara el Sant Jordi

L’Ajuntament organitza un ampli ventall d’activitats culturals

 La primavera ha arribat a Sant Joan Despí per quedar-s’hi i el bon temps ve acompanyat d’una gran varietat d’activitats culturals que ompliran la ciutat de molta vida. Sant Jordi és el plat fort d’aquesta programació, però no l’únic, ja que trobarem un munt de coses a fer, per a tots els gustos i edats i amb una gran implicació de les entitats. Llibres, roses, gegantons i capgrossos, música i dansa de diferents estils, i també diables ompliran els carrers de la ciutat fent-nos viure la millor de les primaveres.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, a més de les tradicionals parades de llibres i roses a les places de la ciutat, diverses entitats santjoanenques han organitzat activitats. Una mostra de coreografies a càrrec de Dansadespí (22 d’abril a les 18 hores al Teatre Mercè Rodoreda), un concurs de pintura infantil organitzat pel Grup d’Art 94 (23 d’abril a les 11.30 a Torrent d’en Negre) o una ballada de sardanes de la Colla Sardanista amb la Cobla Ciutat de Roses (23 d’abril a les 19 hores a la plaça de Catalunya) són algunes de les propostes. A més, la novetat de Sant Jordi d’aquest any és una visita teatralitzada a la Torre de la Creu, de la mà de Josep Maria Jujol (23 d’abril a les 11 i a les 12.15 hores).

Trobada de Gegantons i Capgrossos

El 22 d’abril tindrà lloc la X Trobada de Gegantons i Capgrossos, que recorreran en cercavila els carrers del barri Centre. Aquest dia també tindrà lloc el I Concert de Gralla, a les 12 hores a la plaça de l’Ermita. A més, el Cor de la Flora durà a terme les seves tradicionals cantades de caramelles els dies 22 (17 hores) i 23 d’abril (9 hores) pels carrers del barri Centre.

Una altra cita destacada, per acomiadar el mes d’abril, és el Correfoc de diables infantils, que tindrà lloc el 29 d’abril i sortirà de la plaça de Catalunya a les 20 hores. Podeu consultar en detall totes les activitats a l'agenda.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix