El millor blues del moment torna a Sant Boi de Llobregat

Durant els mesos d’abril i maig se celebraran diversos concerts al Casal de Casablanca

Torna el Festival de Blues de Sant Boi (Blues save my life) amb la tercera edició i amb un cartell que portarà diferents interpretacions del gènere durant el mes d’abril i maig. Tots els concerts se celebraran a les 21h al Casal de Casablanca de Sant Boi de Llobregat, al carrer Badajoz número 2.

Big Dani Pérez Organitc Quartet obrirà el Festival divendres 21 d’abril. És un dels saxofonistes més punyents i incisius de l’actual escena del rythm’n blues i swing que es cuina a casa nostra. Tant les seves col·laboracions amb grups llegendaris com Los Rebeldes com les seves propostes més personals han contribuit a forjar la identitat d’un músic en constant progressió a la recerca de propostes que s’ajustin a la seva qualitat i energia.

Els següents en actuar seran Sweet Marta & The Blubes Shakers (29 d’abril), una banda que no ens deixen baixar del tren amb la seva incansable energia a l’escenari i el seu potent ritme farà que qualsevol part del cos es bellugui.

The Black Snakes seran els protagonista el proper 6 de maig. És una banda de Blues Rural i una formació jove amb un directe enèrgic i dinàmic, que ret homenatge al primer blues de les plantacions en forma jug band, abrançant diversos estils de la música afroamericana de la primera meitat del segle XX, com el Delta Blues, el Ragtime, el Country, el Folk o el Swing, entrellaçant sonoritats tradicionals del Misssissipí, Texas i New Orleans.

El 12 de maig hi ha programat una conferència i, paral·lelament, un concert homenatge a les grans dames de blues, però també a les grans lluitadores socials negres. El relat serà a càrrec del periodista Manuel López i la pianista Miriam Aparicio. El mateix dia i en el mateix escenari, a partir de les 22 hores, hi ha previst un homenatge al gran Howlin’ Wolf, quan es compleixen quaranta anys de la mort d’una de les grans figures més importants del clues de Chicago i un dels pioners, juntament amb Mudy Waters i Willy Dixon, de l’electrificació del blues i el seu èxit entre les noves generacions de músics blancs. Hi haurà un concert d’udols amb Alan Bike.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix