Coincidint amb la celebració del seu centenari, l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona acull demà al seu auditori la vuitena edició de les “Trobades” Gastronòmiques que organitza el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels.
El plat fort de les Trobades és la celebració de sengles conferències a càrrec de la prestigiosa xef Cristina Roig, de l'Hotel Golf-Spa Ca Rafel, assessora gastronòmica del Parc Agrari; i del xef David Caballero, professor de l'Escola d'Hostalería de Castelldefels.
A més, en el transcurs de les Trobades es farà lliurament dels reconeixements de la quarta Ruta de Tapes de Castelldefels, del Passaport Gastronòmic Gourmet i el lliurament de diplomes als xefs amb Cullera de Plata d'aquest any 2011.
L'assistència a les Trobades Gastronómiques és gratuïta.
Les jornades se celebraràn demà dilluns a l'auditori de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona.
Coincidint amb la celebració del seu centenari, l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona acull demà al seu auditori la vuitena edició de les “Trobades” Gastronòmiques que organitza el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels.
El plat fort de les Trobades és la celebració de sengles conferències a càrrec de la prestigiosa xef Cristina Roig, de l'Hotel Golf-Spa Ca Rafel, assessora gastronòmica del Parc Agrari; i del xef David Caballero, professor de l'Escola d'Hostalería de Castelldefels.
A més, en el transcurs de les Trobades es farà lliurament dels reconeixements de la quarta Ruta de Tapes de Castelldefels, del Passaport Gastronòmic Gourmet i el lliurament de diplomes als xefs amb Cullera de Plata d'aquest any 2011.
L'assistència a les Trobades Gastronómiques és gratuïta.