El Carnaval 2017 de Sant Joan Despí ja està aquí

Demà dijous en Joan Despitoltes prendrà possessió de la ciutat i començarà tres dies de festa i disbauxa

Sant Joan Despí ho té tot a punt per rebre en Joan Despitoltes, el Rei Carnestoltes, que prendrà possessió de la ciutat aquest dijous 23 de febrer. Durant tota una setmana la ciutat baixllobregatína viurà un seguit d’activitats per gaudir de la festa més esbojarrada de l’any. Aquest any, l’arribada és molt especial, ja que els emissaris d’en Despitoltes aniran a les escoles de primària i portaran en cercavila, acompanyats de músics i xanquers,  els nens i les nenes fins a la plaça de davant de l’Àrea de Serveis a la Persona. Allà, a les 17.30 hores, es muntarà una de grossa amb el grup d’animació infantil Xiula. Recordeu portar el cap ben decorat i l’entrepà de truita.

Nou recorregut

Dissabte, els santjoanencs i santjoanenques, ben disfressats, tenen una cita a les 16.15 hores a la Rambla Josep Maria Jujol, d’on sortirà la rua a les 17 hores i recorrerà els carrers de la ciutat fins a acabar al parc de la Fontsanta. Els grups disfressats que no s’hagin inscrit com a comparsa i vulguin acompanyar la rua s’han de presentar al punt de concentració de la rambla, al costat de la carrossa d’en Despitoltes. Aquest any s’estrena un nou recorregut. I el mateix dia, a les 23 hores, tindrà lloc la gran festa de Carnaval al poliesportiu del Mig, amb concurs de disfresses inclòs.

febrer16 7869

Aquesta setmana de festa, ball, diversió i disfresses acabarà dimecres 1 de març, quan haurem de dir adéu al Joan Despitoltes amb el judici final, que tindrà lloc a la plaça de l’Ermita a les 17.30 hores. Allà, amb espectacle infantil i sardinada popular a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, haurem de decidir entre tots i totes si indultem o no el rei.

A part d’aquests tres dies clau, a Sant Joan Despí s’han preparat altres activitats per a tots els públics i gustos per viure una setmana intensa i esbojarrada. La gent gran tindrà el seu ball, i no un sinó dos; dijous 23 a les 17 hores al Centre Cívic Les Planes i divendres 24 a la mateixa hora al Foment Cultural i Artístic. Aquest mateix dia, a les 22.30 hores, El Bulevard viurà una festa a l’estil Fiebre del Sábado Noche amb zumba. I els més petits de la casa tampoc es quedaran sense la seva festa, que tindrà lloc el diumenge 26  a les 18 hores al poliesportiu del Mig.

  Itinerari de la rua

Sortida de la Rambla Josep M. Jujol a les 17 h
camí del Mig
c/ Jacint Verdaguer
c/ Bon Viatge
av. de Barcelona
c/ Gran Capità
c/ Sant Antoni
c/ Mare de Déu de la Mercè
c/ John F. Kennedy
pl. Espanya
c/ Joan Maragall
c/ Marquès de Monistrol
c/ Fontsanta
Cloenda al parc de la Fontsanta

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix