Convocat el 9è Premi Elsa García de narrativa curta del Papiol

Les obres que volen participar en el concurs literari tenen de temps fins al 3 de març

L'entitat local Associació Setmana Cultural del Papiol ha obert ja la convocatòria del concurs literari papiolenc, el Premi Elsa García, que arriba al novè aniversari i que es convoca amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del municipi baixllobregatí. Hi ha temps per presentar-s’hi fins al 3 de marc, I els guanyadors de l’edició d’enguany es coneixeran el divendres 21 d’abril en un acte públic.

El premi té com a objectiu fomentar i promoure la creació literària en llengua catalana entre joves i adults. Les categories són Primer Premi (amb una dotació de 350 €) i Segon Premi (dotada amb 150 €). El concurs rep treballs d’arreu dels països catalans.

El concurs duu el nom d’una papiolenca ja desapareguda que va treballar molt perquè el Papiol tingués un centre de lectura. L’Elsa Garcia va ser responsable del primer centre de lectura de la localitat, que duia el nom de l’historiador papiolenc Esteve Faura i que va quedar absorbit per l’actual biblioteca Valentí Almirall. L’Elsa va impulsar també els clubs de lectura al Papiol i, per això, el club de lectura de la biblioteca municipal també es diu com ella.

Redacció / Foto: Aj. El Papiol

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix