Esparreguera representarà al Baix Llobregat en ‘El Cicle Gaudí’

El cicle estable de cinema en català torna amb la pel·lícula “La millor opció”

El Circuit Estable de Cinema en Català, el Cicle Gaudí, torna a partir del 19 de gener, cada tercer dijous de  mes,  amb la pel·lícula "La millor opció", del director Òscar Pérez. El programa desenvolupat per l'Acadèmia de Cinema Català  i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i SGAE, ofereix produccions catalanes. El cicle, que arriba cada tercer dijous de mes, projecta un títol de la collita cinematogràfica recent de l'any en una població per cada comarca de la demarcació de Barcelona. En aquest cas Esparreguera –Patronat Parroquial- és el municipi baixllobregatí escollit.

Les altres dues pel·lícules que es projectaran durant aquest primer trimestre són: "No culpes al Karma de lo que te pasa por gilipollas" (16 de febrer) i "El Elegido" (16 de març). La resta de produccions catalanes que es projectaran al llarg de tot l'any s'anunciaran en els propers mesos.

El Cicle Gaudí té per objectiu fidelitzar el públic a diferents localitats de la demarcació oferint cinema de proximitat, amb pel·lícules d'estrena recent i preus molt ajustats. El programa busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra. Després dels bons resultats obtinguts en la primera edició,  aquesta temporada vol créixer en abast territorial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix