El 25è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat ja té guanyadors

Javier Checa (paisatgisme), Antoni Torres (caça fotogràfica) i Fernando Vecino (macrofotografía) van ser els vencedors d’un certamen que va arribar al quart de segle

Javier Checa, en la categoria paisatgisme, Antoni Torres (caça fotogràfica) i Fernando Vecino (macrofotografía) van ser els guanyadors de la vint-i-cinquena edició del Concurs de Fotografia Delta del Llobregat. Enguany s’han presentat 196 fotografies a paper de 49 fotògrafs/es i a la categoria d’Instagram hi han participat un total de 125 imatges més. El certamen aporta una excel·lent col·lecció d'imatges i està ajudant a consolidar la fotografia de natura com una activitat de lleure cultural que estableix lligams de coneixement i estima amb el territori. Centenars d'imatges després, el delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible. 

Els tres primers classificats en cada una de les categoria són els següents:

PAISATGISME

  1. Premi            Javier Checa Colmena
  2. Premi            Montse Zaragoza
  3. Premi            Santi Viladrich Pujol

1r premi paisatge concurs delta 2016 javier checa colmena desde el mirador 598x300

CAÇA FOTOGRÀFICA

  1. Premi            Antoni Torres i Bargalló
  2. Premi            Francisco Valverde
  3. Premi            Joan Bartrolich Ausseil

1r premi caca fotografica concurs delta 2016 antonio torres i bargallo 446x300

MACROFOTOGRAFIA

  1. Premi            Fernando Vecino Duran
  2. Premi            Luis Leandro Serrano
  3. Premi            Xavier Manrique Peribañez

1r premi macrofotografia fernando vecino duran pulgon rojo 300x300

D’altra banda, els accèssits i la meció especial han estat per Joan Buxó, Miquel Domènech, Sergi Torné, Fernando Vecino i Raúl Murcia. Segons explica el president de l’Agrupació Fotogràfia Prat, Lluís García, a Televisió El Prat que “encara podem gaudir d’un Delta natural com es demana. És una mostra de tenir un espai natural a prop de Barcelona i que cal conservar. Amb aquestes imatges donem suport això. Molts es queden sorpresos perquè desconeixen que tenim aquest espai natural.”

L'any 1992, l'Agrupació Fotogràfica Prat i el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament van iniciar un concurs de fotografia anual amb l'objectiu d'incrementar la consciència social sobre els valors naturals, culturals i lúdics del delta del Llobregat. El mateix any va néixer el calendari municipal del delta.

Redacció / Foto: Aj. Prat-Agrupació Fotogràfia Prat


 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix