Love of Lesbian rep un dels Premis Arc 2016

El conjunt de Sant Vicenç dels Horts van rebre el guardó a la millor gira internacional d’artista o grup català

L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) va celebrar la gala de lliurament de la catorzena edició dels Premis ARC. Es van lliurar un total de 17 guardons que premien la feina de músics, programadors, sales de concerts i la resta de professionals del sector.

El jurat dels Premis ARC ha reconegut Oques Grasses per la millor gira per a festes majors de temes propis, els vicentins Love of Lesbian per la millor gira internacional d'artista o grup català, Manel per la millor gira de festivals, i Els Catarres per la millor gira de sales de Catalunya. El guardó a la millor gira de teatres i auditoris ha estat per a Sopa de Cabra.

La resta de nominacions amb participació baixllobregatina, el santfeliuenc Ramon Mirabet (Millor Gira per Sales de Catalunya), La Capsa del Prat de Llobregat (Millor Programació de Sala de Concerts) i els també santfeliuencs Els Pagesos Music Bar (Millor Programació d’Espai Musical) no van aconseguir cap premi les seves categories.

La gala s'ha celebrat a la sala Barts de Barcelona i fou conduïda per l'humorista Peyu. Els premiats van recollir els guardons enmig d'una festivitat on també s'ha gaudit de música en directe amb les actuacions de Manel, Love of LesbianSopa de Cabra i Els Catarres.

Redacció / Foto: Arc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix