S’inicien les obres de reforma del Casal de Joves de Sant Feliu

S’endorrocarà l’actual edifici i es construirà un espai més gran i confortable amb una nova sala de concerts amb capacitat per a 300 persones

Avui dilluns 14 de novembre comencen les obres de reforma del Casal de Joves, que tindran una durada aproximada de dotze mesos. Durant aquest temps la plaça del Casal romandrà tancada als vianants amb motiu de l'enderrocament de l'actual edifici.

El projecte de reforma del Casal de Joves permetrà disposar d'un espai molt més gran i confortable, al qual s'accedirà des de la plaça del Casal i no des de la carretera Laureà Miró, com fins ara. Es mantindrà però un accés per la carretera per entrar directament a la nova sala de concerts, que tindrà capacitat per a 300 persones i estarà totalment insonoritzada.

El Casal mantindrà i millorarà els bucs d'assaig actuals per tal que els grups locals disposin d'espais on treballar per fer realitat el seu projecte musical. A més, un dels bucs disposarà d'un estudi de gravació. En el futur edifici del Casal de Joves també hi haurà el Punt d'Informació Juvenil, una cafeteria, així com un espai polivalent destinat a les arts plàstiques, sales de reunions i una aula d'estudi. El sostre del bar serà una gran terrassa sobre la plaça que permetrà disposar d'un important espai a l'aire lliure per fer-hi activitats de tota mena.

El Punt Jove, nou local

Des que va tancar les portes el Casal de Joves a finals de setembre, el servei d'atenció juvenil es va traslladar temporalment al nou local ubicat al carrer de Pi i Margall. Les activitats del Casal de Joves es continuen fent amb normalitat, tot i que en diferents equipaments de la ciutat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix