Comença el 6è Novembre Literari de Sant Just Desvern

Tertúlies, presentació de llibres, teatre i exposicions, activitats programades per l’edició d’enguany

El Novembre Literari ha començat amb la inauguració de l'exposició "Espais de llibres" a la llibreria Cal Llibreter. La programació d'aquesta sisena edició també inclou tertúlies, clubs de lectura, taller de relats, presentació de llibres i poemaris, teatre i hores del conte. Enguany es comptarà amb l'escriptora Blanca Busquets, amb el periodista i crític de TV, Víctor Amela, i amb la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs

Conferències

El dimecres, dia 23 novembre, hi ha prevista la conferència "Les dones silenciades", a càrrec d'Isabel Gascón, de Fent Història. Es tracta d'una activitat emmarcada en el Dia Internacional de la Violència de Gènere. El dissabte 26 també hi haurà teatre amb perspectiva de gènere amb la representació de l'espectacle "Víctor Català, la senyoreta de L'Escala" a l'Ateneu. 

El cicle clourà amb la presentació del llibre dels 25 anys d'amistat entre Sant Just Desvern i el municipi nicaragüenc Camoapa, una publicació que recull fotografies i el testimoni de persones sobre l'agermanament solidari. 

El Novembre Literari és una iniciativa de la regidoria de Cultura, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu i l’Ateneu, i en la qual s’impliquen els serveis municipals a través de la biblioteca Joan Margarit.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix