Martorell serà escenari del programa ‘Fem Dansa’

El municipi baixllobregatí es convertirà la capital d’aquesta manifestació artística del 3 al 6 de novembre

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, va presentar al Mercat de les Flors de Barcelona, el Pla d’Impuls de la Dansa 2016-2017 per incentivar la presència de la dansa professional catalana arreu del país.

El Pla d’Impuls de la Dansa fixa sis accions específiques per incentivar la presència de la dansa professional catalana a tot el país, crear ocupació de qualitat i fomentar una major difusió en l’esfera pública de la dansa per generar nou públic. La primera d’aquestes sis accions és el ‘Fem Dansa’, un circuit municipal pilot que programarà espectacles, mostres i conferències al voltant de la dansa, i que els propers dies 3 a 6 de novembre convertirà Martorell en la capital nacional d’aquesta manifestació artística.

Entre d’altres actes, el dijous 3, a l’auditori del Centre Cultural, el ballarí Toni Jodar impartirà una conferència per entendre millor la dansa moderna i contemporània; i el divendres 4, al Teatre El Progrés, la companyia Roger Bernat oferirà la seva versió de ‘La consagració de la primavera’, d’Ígor Stravinski. “Tenir espectacles d’un nivell qualitatiu alt i en aquest cas d’una cosa fantàstica com és la dansa, ens sembla molt positiu per a Martorell”, ha afegit l’alcalde de Martorell.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, van assistir a l’acte com a representants d’una de les quatre ciutats que integraran el circuit municipal de la iniciativa ‘Fem Dansa’, que és una de les sis grans accions proposades.“Per a Martorell és un orgull formar part d’un programa pilot com aquest, promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat i amb la participació de quatre municipis com Alcover, Palamós, Tremp i Martorell, per impulsar la dansa i expressions artístiques de dansa; som pioners i capdavanters en aquest tema”, va manifestar l’alcalde.

Redacció / Fotos: Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix