La Mostra de Jazz de Sant Boi celebra el 25è aniversari

Enguany s’han programat sis concerts i, com a novetat, activitats paral·leles per donar suport a nous talents

Un espectacle de claqué obrirà la vint-i-cinquena edició de la Mostra de Jazz de Sant Boi de Llobregat aquest proper dijous 13 d’octubre. Un certamen que ha esdevingut tot un referent en el calendari d'esdeveniments musicals i culturals en el municipi baixllobregatí. Enguany s'han programat sis concerts sota el lema “Sant Boi i el jazz: 25 anys caminant plegats” i, com a novetat, activitats paral·leles per donar suport a nous talents i a la creació local. La Mostra s'ha convertit en una cita musical molt esperada i ha sabut crear un públic fidel i entusiasta que omple cada edició els diferents auditoris de la ciutat.

Música i activitats

Els concerts començaran el dia 21 d'octubre amb la cantant nord-americana Lila Ammons, la veu femenina d'aquesta edició, amb el suport musical de Toni Solà Quartet. Del ric panorama del jazz català, el dia 28 rebrem la visita de Dave Mitchell & Kike Angulo Swing Guitars Band. El trompetista nord-americà Jim Rotondi, enquadrat al post bop dels 60, vindrà el proper 4 de novembre. El jazz tradicional ens visitarà l'11 de novembre de la mà de Don Scanlon & The Cool Cat Combo. El blues estarà representat per The Cool Grinders, banda liderada pel barceloní i professor de l'Escola de Blues de Barcelona Víctor Puertas, que actuarà el dia 18 de novembre. La mostra es tancarà el dia 25 amb el saxofonista i vocalista britànic Ray Gelato, considerat un dels màxims exponents del jive, el swing i l'R&B, i la Barcelona Big Blues Band, d'Ivan Kovacevic. El concert serà a les 22 h, però a partir de les 21 h, les persones que hi assisteixin podran participar en l'acte commemoratiu del 25è aniversari de la Mostra, a Can Massallera.

Enguany el certamen inclou un seguit d'activitats paral·leles als concerts amb l'objectiu de donar suport a la creació local i fer arribar un coneixement més ampli del jazz al públic familiar. La primera (un espectacle de claqué participatiu de The Ground Sister) començarà el dijous dia 13 al Mercat de la Torre de la Vila. També estan previstes una cercavila ‘jazzística’ amb Dixieland Royal Garden (dia 15), un espectacle poètic del poeta santboià Abel Santos i l'actuació de The Woodys Gypsy & jazz band (aquests dos organitzats per Punt Nou i les Muses de Casablanca els dies 14 i 15, respectivament). L'espectacle familiar "Viatjazz a Nova Orleans" amb la música i l'art urbà com a principals protagonistes (dia 27) tancarà el conjunt de propostes que acompanyen els concerts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix