L’Escola Alzina de Molins de Rei celebra els cinquanta anys de vida

El centre educatiu té previst un any farcit d’activitats que ja van començar aquest passat setembre

Aquest curs 2016-2017, l’Escola l’Alzina de Molins de Rei celebra el seu 50 aniversari. Serà un any ple d’activitats que volen commemorar el naixement d’una escola plena d’història, que al llarg d’aquests anys ha anat enriquint-se dels nens i nenes que hi han passat, dels professionals de l’educació que han posat el seu gra de sorra i de les famílies que han dipositat la seva confiança en el nostre projecte educatiu.

Activitats commemoratives

El tret de sortida d’aquest esdeveniment ha estat l’estrena de la samarreta commemorativa, amb la qual les famílies van participar en la 35a Cursa de Sant Miquel, on es va aconseguir la distinció de ser l’escola amb més corredors d’enguany.

Una de les activitats més rellevants d’entre totes les que es faran és l’estrena de la “Cançó de l’Alzina”, amb lletra de Josep Tresserra i música de Joan Monné, el dia del concert de Nadal , que se celebrarà al Foment Cultural i Artístic el dia 22 de desembre.

D’altra banda, el 9 de febrer a les 19.30 h, a la Joventut Catòlica, es farà la conferència “Educar en la felicitat”, a càrrec del psicòleg Ferran Salmurri, oberta a tot el poble.

El mes de març hi ha previst la realització d’un taller de ceràmica dirigit per la ceramista Montse Artés, en el qual es crearà un mosaic commemoratiu que quedarà integrat a l’edifici de l’escola. A l’abril es farà uns Jocs Florals temàtics dedicats a l’aniversari i un concurs de dibuix: “El meu racó preferit”.

I dissabte 13 de maig se celebrarà la festa de cloenda, a la qual hi estaran convidades les famílies, els nens i nenes, mestres, exalumnes, exmestres, representants institucionals i tots aquells que ens vulgueu acompanyar.

Redacció / Foto: Escola Alzina

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
93

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix