L’Ajuntament de Gavà impulsarà el teatre familiar, infantil i juvenil

L’objectiu del consistori municipal és fer de l’Espai Maragall un referent en l’àmbit de la producció d’aquestes tres modalitats.  

Aquesta setmana es va presentar la nova temporada de l'Espai Maragall. A més es va presentar la seva nova web on es podrà consultar totes les activitats i actuacions que es facin a l’equipament gavanenc. En el decurs de la presentació, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez va manifestar que “recuperem el projecte de fer de Gavà i de l’Espai Maragall un referent en l’àmbit de producció teatral familiar, infantil i juvenil”. Sánchez va afegir que “volem comptar amb la col·laboració de les institucions com la Diputació de Barcelona i la Generalitat però també necessitem i és indispensable que sigui un projecte compartit, al servei de la ciutadania i de les entitats que fan ús de l’Espai Maragall que al cap i a la fi són les que donen vida a l’equipament.”

Raquel Sánchez va reafirmar el compromís de l’Ajuntament en les polítiques culturals que s’estan duent a terme i la filosofia que marca la dinàmica de l’Espai Maragall, un equipament convertit en el Centre d’Arts Escèniques.

Redacció / Foto: CB Prat Joventut


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix