Josep Pàmies inaugura el Setembre Slow a Begues

Durant tot aquest mes se celebrarà diverses activitats, moltes d’elles gratuïtes, per difondre els valors de la filosofia slow.

Al llarg d’aquest mes la ciutat baixllobregatina oferirà un ampli ventall d’activitats -gairebé totes gratuïtes- per difondre els valors de la filosofia slow. L’activista Josep Pàmies inaugurà oficialment el proper 16 de setembre els actes amb una xerrada sobre “el poder curatiu de les plantes”, però l’Associació d’Artesans de Begues ja oferirà aquest diumenge 4 de setembre al Passeig de l’Església una demostració de l’ofici d’orfebre i dos tallers (taller de mòbils amb càpsules de cafè reciclades i de confecció de cortina de macramé amb fils de cotó).

Altres activitats

D’altra banda, el divendres 9 de setembre tindrà lloc el Beer&Food Festival, una fira de cervesa artesana internacional amb l’actuació de Unpluget Please, banda tribut a U2. Un dia abans, el 8 de setembre -fins al 30-, la Biblioteca La Ginesta acollirà l’exposició de llibres sobre el Moviment Slow, mentre que el Centre Cívic El Roure serà escenari de l’exposició “Quin temps tenim?” (del 16 al 28 de setembre).

D’altra banda, durant les properes setmanes hi haurà un taller d’iniciació al tast de vins (1 d’octubre), a càrrec de l’enòloga Míriam Chivite; una sessió de tai-txi i txi-Kung a l’espai de silenci El Mur (25 de setembre), una ruta per descobrir els paisatges de pedra seca de Begues (18 de setembre), un concert de música ragg a l’entorn únic de la Rectoria (17 de setembre) o un taller sobre escriptura japonesa (16 de setembre), de confecció de collarets amb fusta i menals (2 d’octubre) o de plantes medicinals (30 de setembre, 1 i 2 d’octubre), a més de la projecció de la pel·lícula “El Olivo” d’Iciar Bollaín (24 de setembre), entre altres activitats.

Xarxa Cittàslow

Begues pertany a la xarxa internacional Cittàslow, que agrupa a municipis compromesos amb la filosofia slow i amb la reflexió sobre l’ús que es fa del temps i de l’entorn.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix