Es lliuren els primers premis de recerca Vila d’Esparreguera

Marc Félez Navarro, Gemma Serrano Codina, Laura Roig Casanovas i Àngel Manuel Hernández Cardona són els quatre premiats.

La sala d’actes de Can Pasqual va acollir la primera edició del premi de Recerca Vila d’Esparreguera 2016. Un acte presidit per l’alcalde, Eduard Rivas, la regidora de Memòria Històrica, Mariona Masferrer, el regidor de Joventut, Emmanuel Ortí, i l’arxivera municipal, Rosa Maria Codina.

Els guardons

En la categoria tercer i quart d’ESO va guanyar el treball presentat per Marc Félez Navarro i Gemma Serrano Codina, alumnes de l’Institut El Cairat, que portava per títol “El patrimoni industrial, científic i tecnològic d’Esparreguera i la difusió i coneixement entre la ciutadania”. Les tutores del treball han estat Carme Piqué i Marisa Salgado.

En la categoria Batxillerat va guanyar el treball presentat per Laura Roig Casanovas, alumna de l’Institut El Cairat, que portava per títol “Repressió del català, aprenentatge en castellà”. La tutora ha estat Sagrari Fernández.

En la categoria Adults va guanyar el treball presentat per Àngel Manuel Hernández Cardona, que portava per títol “Els metges del balneari de la Puda de Montserrat”.

Redacció / Foto: Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
135

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix