Collbató celebrar un concert pel 30è aniversari de l'orgue

Jordi Figueras, Joan Castillo i Pol Àlvarez interpretaran gratuïtament avui obres de Bach, Mozart i Solera l’església de Sant Corneli.

Aquesta tarda, a les 19.00 hores, l'església de Sant Corneli albergarà el concert de celebració del trentè aniversari de la posada en marxa de l'orgue de Collbató. Com mana l'ocasió, el concert serà un diàleg d'orgues a càrrec de Jordi Figueras, Joan Castillo i Pol Àlvarez, que interpretaran obres de Bach, Mozart i Soler. El concert està organitzat per l'Associació d'Amics de l'Orgue, constituïda formalment l'any 1981 i hereva de la qual va anomenar-se Comissió Pro Orgue que ja havia començat a treballar, l'any 1978, amb el ferm objectiu de construir l'orgue de Collbató.

Com és habitual, l'actuació és gratuïta, si bé els assistents poden col·laborar amb un donatiu. Aquest concert de celebració és el segon de la temporada d'estiu, que finalitzarà, el 7 d'agost, amb un altre concert, de Mercè Sanchís.

Redacció / Foto: Arixu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix