Viladecans ja té a punt el seu festival “Al Carrer”

Enguany arriba a la seva vint-i-setena edició i hi ha previst un ampli ventall d’activitats de teatre, música, dansa, circ, màgia i pirotècnia.

De l'1 al 3 de juliol, el teatre, la música, la dansa, el circ, la màgia i la pirotècnia tornen a prendre els carrers de Viladecans. El festival “Al Carrer”, organitzat per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposta, en la seva 27a edició, per la coproducció d'espectacles de creació contemporània i de disciplines artístiques ben diverses.

Entre aquestes coproduccions hi ha les que s'han fet amb les companyies La Central del Circ i Cuncurulla, totes dues dins del gènere del circ. Altres espectacles destacats són "Nàufrags", de La Industrial Teatrera (teatre-clown), i "Su à Feu", de la companyia basca Deabru Beltzak (percussió i pirotècnia), que enguany celebra el 20è aniversari.

Jornada professional

Així mateix, el festival "Al Carrer" celebra una nova jornada professional, dirigida a companyies, artistes, tècnics de cultura i programadors, que tindrà lloc l'1 de juliol a l'espai Cubic, de 10.30 a 18.30h

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix