L’’Escola Mansuet guanya la dotzena edició dels premis CAC

Els alumnes de sisè de Primària del centre escolar de Collbató es van imposar a la seva categoria amb el projecte “Looking for equality”.

El projecte "Looking for equality", presentat pels alumnes de 6è de l'Escola Mansuet, liderats per Anna Grabalosa, ha estat guardonat amb el primer premi de la XII edició dels premis CAC (Consell Audiovisual de Catalunya). El jurat ha destacat el projecte per la seva interdisciplinarietat, treball en equip i la implicació de tot l'alumnat. També han premiat la incorporació de les diferents competències curriculars i el domini de les eines tecnològiques per integrar-les dins el discurs audiovisual. En el curtmetratge s'incideix en el valor i la importància de la igualtat.

L'acte de lliurament dels Premis el CAC a l'escola va tenir lloc al Cosmocaixa i va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència, Neus Munté; del president del CAC, Roger Loppacher; de la consellera del CAC i presidenta del jurat, Carme Figueras; del director territorial de CaixaBank per Barcelona, Jordi Nicolau, i del director del CosmoCaixa, Lluís Noguera. L'acte va ser presentat per la conductora del programa Info K, de Televisió de Catalunya, Laia Servera.

Els premis el CAC a l'escola estan adreçats a l'alumnat i al professorat dels centres educatius de Catalunya i tenen com a objectiu fomentar l'educació en comunicació audiovisual en l'àmbit escolar. Els Premis compten amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

El jurat ha concedit 10 premis per a l'alumnat i quatre per al professorat. En el primer cas, la finalitat dels premis és incorporar l'educació en comunicació audiovisual en el currículum dels alumnes, amb una incidència especial en la percepció, l'anàlisi i la producció audiovisual.

Podeu veure el vídeo a la següent adreça: https://vimeo.com/158895921

Redacció / Fotos: Escola Mansuet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix