Torna al juliol el Festival PAS de Martorell

Els organitzadors han confirmat les actuacions de Bruut!, Velma Powell & Bluedays, The Gramophone Allstars Big Band, Zalon, Obeses & Coral Ars Nova Martorell, Sonia Olla & Ismael Fernández i la Big Band Jazz Maresme & The Hanfris Quartet.

Del 8 al 23 de juliol tindrà lloc la tercera edició del Festival PAS, Pont a les Arts Sonores, amb una programació eclèctica amb una forta aposta per propostes internacionals on hi destaquen la música negra, el jazz i el flamenc. Els concerts seran gratuïts i a l'aire lliure. Se celebraran durant tres caps de setmana de juliol (8, 9 i 10 de juliol - 15 i 16 de juliol - 22 i 23 de juliol) amb el marc incomparable del Pont del Diable com a teló de fons. Com a novetat, aquest any el PAS amplia espais i el concert de la Big Band Jazz Maresme & the Hanfris Quartet tindrà lloc al Teatre El Progrés. El PAS és una iniciativa de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorell.

Exposició fotogràfica

Aquest any, dins la programació del PAS, podreu visitar també l'exposició fotogràfica 'Take it like a woman' de Josep Maria Palou, dedicada a dones del món de la música. La mostra, que es podrà visitar del 8 al 24 de juliol, és un homenatge explícit a un grup de dones que s'han fet un lloc en l'escena artística, per la seva sensibilitat, creativitat, autenticitat i talent. Una exposició que fuig dels tòpics i ens apropa els sentiments, les emocions i la intensitat amb què artistes com Madonna, Rihanna, Patti Smith, Luz Casal, Kylie Minogue, Roxette, Janis Siegel, Tina Turner, Yuha Wang, Liza Minnelli, P.J. Harvey, Anastacia, Sara Baras o Katy Perry, entre moltes altres, viuen dalt l'escenari. Aquesta exposició tindrà lloc al Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna. (Passeig Quarter, 9).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix