Sis projectes per a joves de Mou! El Cul! es posen en marxa

És una iniciativa que té com a objectiu estimular la creació de propostes d’oci, cultura, creació artística i emancipació.

Sis projectes presentats i escollits per la gent jove de Molins de Rei s’executaran en els propers mesos. És el resultat d’una nova edició de Mou! El Cul!, un procés participatiu orientat a estimular la creació de propostes d’oci, cultura, creació artística i emancipació i que compta amb un pressupost global de 6.000 euros.

Una caminada nocturna, un espectacle multidisciplinari amb contingut educatiu i social, un agermanament cultural amb el poble sahrauí, un taller de construcció de capgrossos, una rèplica de la Festa Major de Sant Miquel a Emhereiz, i una jam session. Aquestes són les sis propostes que han estat plantejades i escollides per joves de la vila d’entre 14 i 30 anys en el marc del quart Pla Local de Joventut i de la iniciativa Mou! El Cul!

La regidora de Joventut de Molins de Rei, Laura Soto, ha destacat que “aquest any es podran tirar endavant totes les propostes presentades i aprovades en l’assemblea, unes propostes que han estat molt variades i transversals, omplint tot l’espai que ofereix aquest procés participatiu”. Per aquest motiu, Soto s’ha mostrat convençuda que “tota la gent jove de Molins de Rei es podrà sentir atreta i representada en aquestes activitats.”

Totes les propostes han anat acompanyades d’un projecte que complís els requisits tècnics fixats, s’han hagut de defensar en assemblea oberta i, finalment, han hagut de superar dues votacions abans de poder ser aprovades.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix