Nyam Nyam, Coc Herb i V!box guanyen l’Innolab 2016

Aquesta edició de l'Innolab ha comptat amb la participació de 150 alumnes que estudien a vuit centres educatius de Formació Professional de cinc municipis del Baix Llobregat.

Ja es coneixen els projectes guanyadors de la segona edició de l'Innolab, la comunitat d'innovació que connecta estudiants de Formació Professional amb entitats de la comarca del Baix Llobregat.

El primer premi ha estat pels alumnes de l’Escola Antoni Algueró i del Centre Pilot Asproseat de Sant Just Desvern que han presentat Nyam Nyam. Es tracta d'un plat comestible que soluciona el problema dels residus que genera la Nit de Tapes d'aquesta ciutat. Els components de l'equip viatjaran a Berlín per visitar empreses innovadores.

El premi al projecte més viable se'l va endur el projecte Coc Herb, una solució imaginativa per millorar i fer més sostenible la producció agrícola gràcies a les gallines. Els estudiants de Producció Agroecològica a l’Institut Ribera Baixa 2 del Prat de Llobregat han proposat uns microtúnels que garanteixen el benestar dels animals afavorint la seva interacció amb els terrenys agrícoles.

El premi al projecte més innovador ha estat per V!box, una solució d'oci amb experiències gastronòmiques i culturals que ha de connectar el futur outlet de Viladecans amb el centre de la ciutat. La presentació dels components de l'equip, del Centre d’Estudis Núria de Gavà, va incloure un prototip del producte, que van regalar a tots els membres del jurat.

Aquests dos equips han guanyat un premi consistent en una visita a l'edifici RDIT de la UPC de Castelldefels i una experiència a l'Olimpic Cable Park del Canal Olímpic.

Participació

Aquesta edició de l'Innolab ha comptat amb la participació de 150 alumnes que estudien a vuit centres educatius de Formació Professional de cinc municipis del Baix Llobregat. Tots ells han respost a nou reptes presentats per sis empreses i ajuntaments. Amb l'ajuda d'Innobaix i de l'equip de consultoria i els tutors, s'han generat 136 idees, de les quals se'n van seleccionar 35. A la fase final les empreses i ajuntaments participants han valorat les idees i hi han aportat la seva experiència per donar forma als 8 projectes que s'han presentat en la jornada final.

Redacció / Foto: Innolab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix