El XV Fòrum de treballs de recerca acull més de 300 joves

En aquesta edició s’han presentat més d’una norantena de treballs de recerca de set centres educatius de Martorell, Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

El Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII, amb seu a Martorell, ha celebrat el XV Fòrum de treballs de recerca amb la presència de tres-cents joves de Batxillerat de set centres educatius de la zona. En aquesta edició s’han presentat més d’una nourantena de treballs de recerca de set centres educatius de Martorell, Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. De Martorell han participat tres centres: els Instituts Pompeu Fabra i Joan Oró i el Col·legi La Mercè.

En l’acte de benvinguda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que "aquests treballs són els que serveixen per seguir treballant amb empenta i perquè els països avancin. Espero que us hagi anat bé el curs i que tingueu un bon estiu". D’altra banda, la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Mercè Parés, ha dit que “avui presenteu un itinerari que és mereixedor de ser reconegut i visualitzat. Els cicles s’acaben i ho fan amb èxit i demostra, un cop més, que el sentit de la nostra feina sou vosaltres. Aquest és el retorn al nostre sentit de servei.”

Tot seguit ha tingut lloc el lliurament de certificats a l’alumnat que presenta els seus treballs de recerca i l’actuació del grup BAL, format per Marcos González, Pol Haro i Guillem Pérez, alumnes de l’Institut El Cairat.

El Fòrum de treballs de recerca és una activitats que promou el Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII amb la intenció que els nois i noies s’estimulin en la recerca, l’elaboració d’un treball i l’intercanvi d’experiències donant a conèixer els resultats als alumnes dels diferents centres i poblacions del Baix Llobregat Nord.

Redacció / Foto: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix